finerkasser

Nyheder

 

Advarsel om svindel

17. Maj 2021

Vi er i øjeblikket udsat for at en person forsøger at købe på kredit i virksomhedens navn.
Personen har købt domænet deemballage.dk, oprettet mailadressen tbs@deemballage.dk<mailto:tbs@deemballage.dk> og anvender telefonnumrene 52819607 og 52710126.

Personen præsenterer sig som Torben Bach Sørensen og foregiver at være bror til vores direktør.
Han bestiller varerne til levering på virksomhedens adresse, men omdirigerer så forsendelsen når ordren er gået igennem.

Vi har naturligvis indgivet en politianmeldelse og overgivet ovenstående oplysninger.
Vores advokat har rettet henvendelse til personen med henblik på at få aktiviteterne stoppet.
Endelig har vi kontaktet DK-hostmaster og One.com, for at få domænet deemballage.dk lukket ned.

Alene i sidste uge kunne vi konstatere at tre virksomheder var blevet snydt.
Vi håber med opslaget her, at kunne forhindre at flere virksomheder bliver snydt.
Vi opfordrer virksomheder, der bliver snydt, til at politianmelde forholdet.
Ligeledes modtager vi gerne yderligere oplysninger fra folk der kommer i kontakt med denne person, med henblik på at videregive disse oplysninger til politiet.


Finérkasser

07. November 2017

Klik her for at læse mere!
En investering der varmer

6. januar 2017

I 2016 valgte Dansk Eksport Emballage at købe en neddeler fra firmaet ReTec Miljø, og det viste sig at være en rigtig god investering. Der er nemlig tale om cirkulær økonomi, hvor det producerede affald genanvendes til varmeenergi.
 
En glad direktør Thommas Jensen, Dansk Eksport Emballage, som sparer penge med investeringen i UNTHA LR520 neddeleren fra ReTec Miljø. Her ses Thommas sammen med Johan Thyssen (t.h) fra ReTec Miljø.

Dansk Eksport Emballage i Føvling er specialister i at producere emballageløsninger, som gør alle tænkelige produkter klar til forsendelse. Ved produktionen af trækasser, kan det ikke undgås, at der kommer træaffald, når trælængder skæres op. 
Jo større en virksomhed bliver, desto mere fokus bliver der også på industriaffaldet. Der skal føres regnskab og det skal kunne dokumenteres, hvorledes det er blevet bortskaffet. Affald fra virksomheder anbringes typisk i en container, og alt efter virksomheden størrelse og produktion, bestilles der tømning op til flere gange om ugen. Bortskaffelsen koster både tid, penge og CO2. 
 
Direktør og grundlægger Thommas Jensen, Dansk Eksport Emballage, har hvert år indkøbt flis til opvarmning, men det sluttede i 2016, hvor han investerede i en neddeler af mærket UNTHA LR 520, som blev opstillet ved deres sav. 
 
Opvarmning med industriaffald
På udsugningen fra saven er neddeleren blevet tilsluttet. Det betyder, at medarbejderen ved saven nu i en arbejdsgang kan sørge for, at afskæret kommer over i neddeleren, hvor det neddelte træ suges videre i systemet, der ender i to store siloer på 250 m3. Firmaets faciliter på 3500 m2 opvarmes nu med eget spildmateriale og Thommas køber ikke længere flis hjem til opvarmning.
 
”Jeg er imponeret over, hvor let det var at tilkoble maskinen. Vi havde ikke engang behov for at bolte den fast i gulvet, som er et stort plus. Det vigtigste ved investeringen i neddeleren er dog, at jeg siden ikke har indkøbt flis til opvarmning og dermed sparer jeg 35.000 kr. om året. Det er dejligt at kunne udnytte, hvad der egentligt er spildmateriale og på den måde og så samtidig være selvforsynende med varme”, fortæller en tilfreds Thommas Jensen.   
 
”Det er altid skønt at kunne tilbyde løsninger, som skaber værdi. Kunden er tilfreds, når gevinsten tydeligt ses økonomisk og det glæder mig, når jeg kan være med til at bidrage med en løsning, som også er til gavn for miljøet", fortæller salgskonsulent Johan Thyssen, ReTec Miljø. 
 
Viden om Dansk Eksport Emballage
Siden 2009 har Thommas Jensen stået i spidsen for sin virksomhed. Han er en mand, som ser muligheder både for kunderne, sin forretning, men også for miljøet. I dag er der 12 ansatte og inden længe vil der komme et aftenhold til, simpelthen for at kunne udnytte kapaciteten bedst mulig.
Dansk Eksport Emballage er specialister i at producere emballageløsninger i træ, som gør alle tænkelige produkter klar til forsendelse. Et typisk produkt, som er klar til forsendelse, står på en træramme. I nogle tilfælde fastgøres der en træramme øverst og siderne beskyttes af plastfolie. Formålet med emballagen er, at produkterne ikke bliver beskadiget under transporten. 
 
 
ReTec Miljø ApS er grundlagt i 1997 og udvikler, producerer og sælger kvalitetsprodukter indenfor sønderdeling, neddeling, flishugning, kompostering, granulering, komprimering og sortering – ligesom der også bygges mobile løsninger som f.eks. mobile sikkerhedsmakulerings-anlæg. Desuden konstrueres der specialfremstillede maskiner og anlæg ud fra specifikke kunde-ønsker. Læs mere om ReTec Miljø på www.retec.dk eller på Facebook via www.facebook.com/ ReTecMiljo.
 
Adm. direktør Thomas Jessen
Tel: +45 3034 9661