finerkasser

Nyheder

Gazelle for 4. gang

1. oktober 2022

4. gang - 3. gang i træk har vi nu modtaget en Gazelle fra Børsen.
Vi er stolte og taknemmelige.
Det kan kun lade sig gøre, da vi har nogle super engagerede medarbejdere, der hver dag hjælper med at få tingene til at gå op i en højere enhed - så vores kunder kan få den service og kvalitet, de har brug for.
Derfor både en stor tak til alle medarbejdere og kunder, der er med på vores rejse.

Velkommen til Lars - vores nye sælger

1. juni 2022

Vi glæder os over at byde Lars Pedersen velkommen som sælger i vores virksomhed pr. dags dato.
Vi kender Lars som en særdeles afholdt og kompetent person i vores branche og ser frem til at han kommer ud og repræsenterer os hos nuværende og kommende kunder.
Lars træffes på tlf 54 34 69 10
 

Finérkasser

07. November 2017

Klik her for at læse mere!


 

En investering der varmer

6. januar 2017

I 2016 valgte Dansk Eksport Emballage at købe en neddeler fra firmaet ReTec Miljø, og det viste sig at være en rigtig god investering. Der er nemlig tale om cirkulær økonomi, hvor det producerede affald genanvendes til varmeenergi.
 

En glad direktør Thommas Jensen, Dansk Eksport Emballage, som sparer penge med investeringen i UNTHA LR520 neddeleren fra ReTec Miljø. Her ses Thommas sammen med Johan Thyssen (t.h) fra ReTec Miljø.

 

Dansk Eksport Emballage i Føvling er specialister i at producere emballageløsninger, som gør alle tænkelige produkter klar til forsendelse. Ved produktionen af trækasser, kan det ikke undgås, at der kommer træaffald, når trælængder skæres op. 

Jo større en virksomhed bliver, desto mere fokus bliver der også på industriaffaldet. Der skal føres regnskab og det skal kunne dokumenteres, hvorledes det er blevet bortskaffet. Affald fra virksomheder anbringes typisk i en container, og alt efter virksomheden størrelse og produktion, bestilles der tømning op til flere gange om ugen. Bortskaffelsen koster både tid, penge og CO2. 

 

Direktør og grundlægger Thommas Jensen, Dansk Eksport Emballage, har hvert år indkøbt flis til opvarmning, men det sluttede i 2016, hvor han investerede i en neddeler af mærket UNTHA LR 520, som blev opstillet ved deres sav. 

 

Opvarmning med industriaffald

På udsugningen fra saven er neddeleren blevet tilsluttet. Det betyder, at medarbejderen ved saven nu i en arbejdsgang kan sørge for, at afskæret kommer over i neddeleren, hvor det neddelte træ suges videre i systemet, der ender i to store siloer på 250 m3. Firmaets faciliter på 3500 m2 opvarmes nu med eget spildmateriale og Thommas køber ikke længere flis hjem til opvarmning.

 

”Jeg er imponeret over, hvor let det var at tilkoble maskinen. Vi havde ikke engang behov for at bolte den fast i gulvet, som er et stort plus. Det vigtigste ved investeringen i neddeleren er dog, at jeg siden ikke har indkøbt flis til opvarmning og dermed sparer jeg 35.000 kr. om året. Det er dejligt at kunne udnytte, hvad der egentligt er spildmateriale og på den måde og så samtidig være selvforsynende med varme”, fortæller en tilfreds Thommas Jensen.   

 

”Det er altid skønt at kunne tilbyde løsninger, som skaber værdi. Kunden er tilfreds, når gevinsten tydeligt ses økonomisk og det glæder mig, når jeg kan være med til at bidrage med en løsning, som også er til gavn for miljøet", fortæller salgskonsulent Johan Thyssen, ReTec Miljø. 

 

Viden om Dansk Eksport Emballage

Siden 2009 har Thommas Jensen stået i spidsen for sin virksomhed. Han er en mand, som ser muligheder både for kunderne, sin forretning, men også for miljøet. I dag er der 12 ansatte og inden længe vil der komme et aftenhold til, simpelthen for at kunne udnytte kapaciteten bedst mulig.

Dansk Eksport Emballage er specialister i at producere emballageløsninger i træ, som gør alle tænkelige produkter klar til forsendelse. Et typisk produkt, som er klar til forsendelse, står på en træramme. I nogle tilfælde fastgøres der en træramme øverst og siderne beskyttes af plastfolie. Formålet med emballagen er, at produkterne ikke bliver beskadiget under transporten. 

 

 

ReTec Miljø ApS er grundlagt i 1997 og udvikler, producerer og sælger kvalitetsprodukter indenfor sønderdeling, neddeling, flishugning, kompostering, granulering, komprimering og sortering – ligesom der også bygges mobile løsninger som f.eks. mobile sikkerhedsmakulerings-anlæg. Desuden konstrueres der specialfremstillede maskiner og anlæg ud fra specifikke kunde-ønsker. Læs mere om ReTec Miljø på www.retec.dk eller på Facebook via www.facebook.com/ ReTecMiljo.

 

Adm. direktør Thomas Jessen

Tel: +45 3034 9661

Mail: tje@retec.dk