finerkasser

Pakning, Surring & Montage

 

Vi tilbyder ALT inden for Pakning/Surring og Montage af dine emner/gods.

Indpakning af store emner:


Vi tilbyder alt i indpakning - lige fra mindre emner til de helt store vindmølledele.


Med på holdet har vi…….Tue Olesen. Tue har over 10 års erfaring med at lave pakning, surring og montage, har sin uddannelse på plads, og har løst mange montageopgaver for virksomheder i området. Hos disse virksomheder er Tue kendt for at være dygtig, hurtig til at finde løsninger og præcis i sit arbejde. Det får jeres forsendelse af gods til at fungere effektivt, uden spildtid og med høj grad af sikkerhed mod skader under transporten.

Med Tue på holdet kan vi tilbyde vores kunder at stå for alt inden for indpakning og emballering til transport. Vi bygger transportemballagen op hos jer, eller har forberedt kasser hjemmefra, og husk vi arbejder kun med varmebehandlet træ. Se vores kassetyper under "Produkter".
Pakning af emner


Dansk Eksport Emballage tilbyder forskellige former for pakning af emner og gods til transport:

    - Pakning hos jer
    - Pakning hos os
    - Surring og montage
    - Pakning i VCI-folie eller aluposer


Vi pakker og emballerer alle typer gods til både fly-, skibs-, tog- eller landevejstransport.

Pakning hos jer

Ønsker I at pakning skal foregå hos jer eller er det vanskeligt at flytte emnerne, så kommer vi gerne i jeres lokaler og foretager pakning og emballering af jeres emner før transport.

Pakning hos os

Vi modtager jeres produkter, tager mål og bygger den træemballage, der passer til, og færdiggør pakningen. Herefter kan produkterne sendes direkte til modtager, retur til jer, eller I kan afhente paller eller kasser hos os, og selv stå for forsendelsen.


Surring og montage

Vi har erfaring og opdateret uddannelse i optimal læsning og sikring af varer mod transportskader, så vi kan foretage surring og montage i transportcontainere.

Pakning i VCI-folie eller aluposer

Har du brug for at dine emner bliver pakket lufttæt enten i forbindelse med transport, sø transport eller længere tids opbevaring, så kan vi på din adresse udføre pakning. Vi kan pakke dine emner med VCI-folie, der hindre rustdannelse under transport eller i aluposer.