A warehouse filled with lots of boxes and pallets.

Pakning, Surring & Montage

Vi tilbyder ALT inden for Pakning/Surring og Montage af dine emner/gods. Lige fra mindre emner til de helt store vindmølledele.

Vi pakker alt ind

Alt fra sindsygt stort til bittesmå løsninger

Med på holdet har vi…….Tue Olesen. Tue har over 10 års erfaring med at lave pakning, surring og montage, har sin uddannelse på plads, og har løst mange montageopgaver for virksomheder i området. Hos disse virksomheder er Tue kendt for at være dygtig, hurtig til at finde løsninger og præcis i sit arbejde. Det får jeres forsendelse af gods til at fungere effektivt, uden spildtid og med høj grad af sikkerhed mod skader under transporten.

Med Tue på holdet kan vi tilbyde vores kunder at stå for alt inden for indpakning og emballering til transport. Vi bygger transportemballagen op hos jer, eller har forberedt kasser hjemmefra, og husk vi arbejder kun med varmebehandlet træ. Se vores kassetyper under "Produkter".

Vi er ISPM 15 certificeret

Dens hovedformål er at forhindre international transport og spredning af sygdomme og insekter, der kan påvirke planter eller økosystemer negativt.

Læs mere
A large blue box sitting on top of a pallet.A large white object being worked on in a warehouse.

Vi klarer pakningen af dine produkter, uanset behov.

Dansk Eksport Emballage tilbyder forskellige former for pakning af emner og gods til transport. Vi producerer specialpaller og emballage til et væld af forskellige formål, og vi kan uden tvivl også imødekomme dine ønsker!

Pakning hos jer

Ønsker I at pakning skal foregå hos jer eller er det vanskeligt at flytte emnerne, så kommer vi gerne i jeres lokaler og foretager pakning og emballering af jeres emner før transport.

Pakning hos os

Vi modtager jeres produkter, tager mål og bygger den træemballage, der passer til, og færdiggør pakningen. Herefter kan produkterne sendes direkte til modtager, retur til jer, eller I kan afhente paller eller kasser hos os, og selv stå for forsendelsen.

Surring og montage

Vi har erfaring og opdateret uddannelse i optimal læsning og sikring af varer mod transportskader, så vi kan foretage surring og montage i transportcontainere.

Pakning i VCI-folie eller aluposer

Har du brug for at dine emner bliver pakket lufttæt enten i forbindelse med transport, sø transport eller længere tids opbevaring, så kan vi på din adresse udføre pakning. Vi kan pakke dine emner med VCI-folie, der hindre rustdannelse under transport eller i aluposer.